Velkommen

Velkommen til Tjærbyvejens Vuggestue. Vi er en vuggestue med nærhed, overskuelighed og forudsigelighed.

Vuggestuen er normeret til 36 børn i alderen 0-3 år Børnene er fordelt på 3 stuer "krummer," "Krudtugler" og "Spillopper" og der er 3 voksne tilknyttet hver stue. Selv om børnene er tilknyttet en stue, er der mulighed for leg med børnene fra de andre stuer. 

Her er der plads til forskellighed, til leg & læring, til omsorg, latter og oplevelser. Der er tid til at have det sjovt, tid til kram og trøst, tid til nære relationer og tid til at lære og opleve nyt. Vores primære opgave med et nyt barn er at skabe tryghed. Barnet skal primært have en relation til stuens personale og vænne sig til de nye omgivelser og rutiner. Tryghed er den base fra hvilken resten af vuggestueverdenen udforskes og opleves.  

Køkkenet er vuggestuens hjerte. Vores dygtige "madmor" tryller med varme retter, rugbrød med pålæg, hjemmebagt brød og en madpakke, når vi skal på en længere  tur.

Vi, som personale i Tjærbyvejens Vuggestue, er engagerede i vores arbejde. Vi bruger hinandens kompetencer og erfaring til at skabe de bedst mulige rammer for trivsel og udvikling for vuggestuens børn. Vi vægter forældresamarbejdet højt, da det er via samarbejdet, vi får skabt godt fundament for udvikling, trivsel og glæde hos barnet.

Idet vi er en selvejende institution er vores leder altid i vuggestuen. Hun har timer på kontoret men også faste tider på stuerne. Det giver et nært indblik i børnenes hverdag, i personalets trivsel og mulighed for at drøfte spørgsmål fra forældre ansigt til ansigt.

Har i lyst til at besøge os?

Hvis I ønsker at besøge Tjærbyvejens Vuggestue, viser vi gerne rundt og fortæller lidt om os, vores hverdag og værdier. Ring 89159872 og aftal et besøg.